"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ...

Από τα φετινά (2024) Θεοφάνια της παράταξης κ. Καλλινίκου. Διακρίνονται οι κ. Κατσαφάδος, Μαρκόπουλος και άλλοι πολιτικοί.


Πριν από ένα περίπου μήνα στην γνωστή ..."ομολογιακή" εκδήλωση των Θεοφανίων που έκανε η παράταξη του κ. Καλλινίκου εκλήθησαν και, όπως αναφέρει επακριβώς η ιστοσελίδα της "Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος", "τίμησαν με την παρουσία τους" (!!!), για άλλη μια φορά γνωστοί πολιτικοί, όπως, μεταξύ άλλων, οι εξής (αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα): 

"Ο πρώην υφυπουργός προστασίας του πολίτη  Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος,  ο Βουλευτής και τ. Αντιπρόεδρος  κ Ιωάννης Τραγάκης, οι Βουλευτές  κ. Γεώργιος Βρεττάκος κ. Δημήτριος Μαρκόπουλος, κ. Λιάκος Ευάγγελος  εκπρόσωποι του Βουλευτή κ. Μιχαήλ Λιβανού".

Σημειωτέον ότι οι Βουλευτές που έρχονται κάθε χρόνο στα Θεοφάνεια είναι νεοημερολογίτες, τους οποίους ο "Αθηνών" κ. Καλλίνικος, θεωρεί ως αιρετικούς και αναβαπτίζει (παρόλο που συμπροσεύχεται μαζί τους σε κάθε Θεοφάνια και σε άλλες περιπτώσεις...). 

Ας δούμε όμως οι εν λόγω Βουλευτές τί ψήφισαν στο χθεσινό επαίσχυντο νομοσχέδιο περί δήθεν "γάμου" των ομοφυλοφίλων (από εδώ): 

"Όχι"; Ούτε ένας;

Ούτε καν ο θερμός φίλος του "Πειραιώς", κ. κ. Κατσαφάδος, τον οποίο, μαζί με τους άλλους της παρέας (κ.κ. Τραγάκη και Μαρκόπουλο), είδαμε να φιγουράρουν και στην περυσινή κοπή της βασιλόπιτας της "Μητροπόλεως" εδώ.    

Ο κ. Κατσαφάδος και ο "Πειραιώς" κ. Γερόντιος

Τελικά μάλλον σε πολλούς αρέσει να είναι "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ"...

Σε όποιον δεν αρέσει όμως, γνωρίζει τι πρέπει να πράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου