"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ - ΟΣΙΟΥ ΠΑΧΩΜΙΟΥ ΤΟΥ ΧΙΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΑΥΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΙΣ ΚΟΙΝΗ ΩΦΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΧΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

3 σχόλια:

  1. Αναρωτιέμαι, πώς θα χαρακτήριζε ο Όσιος Παχώμιος ο Χίος τα μέλη του club της Ασίζης ? Τα μέλη του club του ΠΣ"Ε" ? Τα μέλη του club του Κολυμπαρίου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να και μια "εκκλησία" της οποίας τα "μυστήρια" έχει αναγνωρίσει το ασθενές τμήμα της εν Ελλάδι εκκλησίας (για σου παιδαγωγέ με τα ωραία σου) του ΝΗ :

    http://scripta---manent.blogspot.com/2018/08/blog-post_9.html?m=1

    ΥΓ: Ο διάβολος φανερά πλέον κάνει κήρυγμα (οικουμενιστικό) μπροστά στα μάτια μας και εμείς τον θεωρούμε εν δυνάμει εκπεσόντα. Όποιος έπιασε, έπιασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά τα λέει ο Παχώμιος! Αλλά η εποχή μας τούτα τα λεγόμενα τα βλέπει εξωπραγματικά. Μάλλον από άλλο πλανήτη! Δε κατάλαβα όμως μια λέξη κάπου είπε να αποφεύγουμε δύο πράγματα τη μια λέξη τη κατάλαβα την άλλη δε τη ξέρω, ίσως είναι λέξη τοπικού ιδιώματος..Αν μπορεί κάποιος ασ την αναφέρει στη καθομιλουμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή