"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΟΙ ΝΑΪΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΠΠΟΚΟΜΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

 
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες από την αποκάλυψη ότι κληρικοί της νεοημερολογιτικής Εκκλησίας ανήκουν στο Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών, σύμφωνα και με ομολογία ενός εξ αυτών, που ονομάζεται Στάχυς Καψής και είναι αρχιμανδρίτης.
Ο κ. Καψής απέστειλε και επιστολή προς το γνωστό "Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον", το οποίο ορθώς είχε αποδείξει με άρθρα του την άρρηκτη σχέση των Ναϊτών με τη Μασονία. Στην επιστολή του αυτή (ΕΔΩ) ο κ. Καψής προσπαθεί να αποδείξει ότι οι Ναΐτες όχι απλά δεν έχουν σχέση με τη Μασονία, αλλά ότι, ούτε λίγο, ούτε πολύ είναι και υπέρ της Εκκλησίας αφού όπως χαρακτηριστικά γράφει, αληθέστατα και προς αισχύνη όσων κατηγορούν τους Ναΐτες, αλλά κοινωνούν με τους έχοντας σχέσεις μαζί τους: "δεν θα έδειδε την ευλογία του ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης αλλά καί ούτε θα δεχόταν χρήματα βοήθειας για την αποκατάσταση των ζημιών του Μητροπολιτικού Ναού των Αθηνών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος μας κ.κ. Ιερώνυμος"
 
Όπως αναφέρει αποκαλυπτικότατα ο κ. Καψής οι Ναΐτες είναι μια "Παγκόσμια Χριστιανική Οργάνωση". Φυσικά εμείς γνωρίζουμε πως η Μασονία, οι Ναΐτες, οι Ροδόσταυροι, οι Λάιονς, οι Ρόταρυ και όλα τα παρόμοια παρακλάδια έχουν τον ίδιο σκοπό: να εξυπηρετήσουν την δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους που θα ελέγχουν οι Σιωνιστές, στο οποίο θα βασιλέψει ο επερχόμενος Μεσσίας τους (ο Αντίχριστος), ο οποίος θα έχει πολιτική και θρησκευτική εξουσία. Γι' αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένες οι παραπάνω οργανώσεις με τον Οικουμενισμό. Γι' αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτεροι Οικουμενιστές υπήρξαν Μασόνοι, όπως οι μολύναντες τον πατριαρχικό θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως Μελέτιος Μεταξάκης, Βασίλειος Γεωργιάδης, Αθηναγόρας Σπύρου.
Είναι υποκρισία λοιπόν αγαπητοί κύριοι των αντιαιρετικών ιστοσελίδων να ορύεσθε κατά του κ. Καψή, όταν τα μεγάλα κεφάλια, με τους οποίους κοινωνείτε, δεν συμφωνούν στην πράξη μαζί σας, αλλά αποδέχονται όλες αυτές τις σκοτεινές αιρετικές οργανώσεις και μάλιστα χρηματοδοτούνται από αυτές!
Να, πως ο άγιος Θεός μας, φύλαξε τον πιστό λαό του, από τέτοιον μολυσμό, αφού με πρόφαση το μικρό (αλλαγή ημερολογίου το 1924) τον απάλλαξε από το μεγάλο (παναίρεση του Οικουμενισμού). Όσοι δε συνεχίζουν να κοινωνούν, εν γνώση τους, με τέτοιους προδότες της Ορθοδοξίας, ας μην παραδίδουν αντιαιρετικά μαθήματα θεωρίας, όσο στην πράξη αποδεικνύονται ιπποκόμοι των οικουμενιστών. 

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ευστόχως, αγαπητέ Δάσκαλε, χαρακτηρίζεις το αυτο- αποκαλούμενον "Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον" ως "Ιπποκόμους των Οικουμενιστών"!!! Πριν από 2 χρόνια, έρριψαν τόση λάσπη, τόσο ψεύδος, τόσο μίσος και τόση συκοφαντία εναντίον μου, που μόνον ως Χριστιανούς δεν θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει! Τις δε περισσότερες από τις αποστομωτικές απαντήσεις που τους έστελνα δεν τις δημοσίευαν! Μου είπαν δε κι εκείνο το αμίμητο: ότι εφόσον αμφισβητώ την "αγιότητα" των γνωστών συγχρόνων γεροντάδων (π. Επιφανίου, π. Πορφυρίου, π. Παϊσίου κ.ά.) βλασφημώ κατά του Αγίου Πνεύματος!!!!!!!!!!!!!! Αυτή την ανοησία νομίζω ότι την είπε αυτός που υπογράφει στο διαδίκτυο ως DOXASUOTHEOS ή κάπως έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.