"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ

Σε ένα ελεύθερο - υποτίθεται - κράτος, με πολίτευμα την δημοκρατία (βλέπε  κυνο-βολευτική πλουτοκρατία), δεν θα βρεις άντρες κάτω από τις στολές των οργάνων της προστασίας του πολίτη. Αυτοί οι εκφυλισμένοι και πνευματικά ομοφυλόφιλοι πρώην άντρες, έκαναν και χθες το καθήκον τους και ξυλοκόπησαν τους τρομοκράτες που θα δείτε στο βίντεο. Μην απατάστε από την εξωτερική τους εμφάνιση. Ο μεσόκοπος κύριος, ο ασθενικός κληρικός, η καχεκτική κυρία, η ηλικιωμένη μοναχή, όλοι είναι οι τρομοκράτες που εξόντωσαν χθες τα παλληκάρια της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
 Όταν όμως οι ασθένειες, σαν άλλες πληγές του Φαραώ, πέσουν πάνω τους και πάνω στις οικογένειές τους, ας επικαλεσθούν τον Θεό των Ορθοδόξων, που το όνομά του σπιλώθηκε για άλλη μια φορά χθες, χάριν της ελευθερίας της τέχνης και της δημοκρατίας. Μιας δημοκρατίας, τόσο βαρετής, όσο βαρετή είναι και η ζωή όλων όσων ζουν χωρίς Χριστό.
Όσο βαρετά είναι και τα ψευτοκουλτουριάρικα λόγια μασωνιζόντων κληρικών κάλπικης Ορθοδοξίας, σαν τον ετοιμαζόμενο από τους οικουμενιστές για τον αρχιεπισκοπικό θρόνο, Μεσσηνίας Χρυσόστομο, που διαβάζουμε εδώ.
Ο μόνος ποταμός που χρειάζεται για να καθαρίσει αυτόν τον κόπρο του Αυγείου, είναι ο ποταμός των δακρύων της μετανοίας μας. Γιατί δεν μπορεί να σωθεί η πατρίδα μας, όταν εμείς εμμένουμε στην αμαρτία. Αν όλοι μας αλλάζαμε τον εαυτό μας, θα άλλαζε αυτόματα και όλη η χώρα. Γι' αυτό και η πυθαγόρεια γλώσσα παρατηρεί πως "είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του".   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου