"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ο ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΚΚΩΤΗΣ (ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΟΥΛΑΣ ΡΥΝΤΕΝ) ΔΙΔΑΣΚΕΙ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»!!!


Αναγνώσαμε τους λόγους του Μητροπολίτη Σεραφείμ Κυκκώτη ο οποίος θέλει να μας διδάξει «Ορθοδοξία» κατηγορώντας παλαιοημερολογίτες και μη! Τον π. Θεόδωρο Ζήση τον παρομοιάζει με τον αρχιαιρεσιάρχη Άρειο!!!! Κύριε ελέησον!! Αναφέρει:

«παράδειγμα ο εκ των σεπτών χειρών του (εννοεί του Βαρθολομαίου) χειροτονηθείς π. Θεόδωρος Ζήσης που σήμερα τον πολεμάει αγρίως με αχάριστο και συκοφαντικό τρόπον όπως ο Άρειος τον Μέγα Αθανάσιο».

Μόνο γέλωτα μπορεί να μας φέρει ο χαρακτηρισμός που αποδίδει ο κ. Σεραφείμ!

Επίσης μας λέγει: «Όπως οι παλαιοημερολογίτες που δημιούργησαν τόσα προβλήματα και ταλαιπωρίες για ένα αιώνα τώρα στη ζωή των Ορθοδόξων Εκκλησιών και σε θέματα πίστεως και σε θέματα ενότητας, έστω κι αν ονομάζουν τους εαυτούς τους Γνήσιους Ορθοδόξους, το ίδιο και τώρα όλοι οι ακραίοι και φανατικοί Ορθόδοξοι που αντιμάχονται την Πανορθόδοξο Σύνοδο, έστω κι αν θεωρούν τους εαυτούς τους Γνήσιους Ορθόδοξους Χριστιανούς, δεν παύουν να διαφέρουν από τους φανατικούς παλαιοημερολογίτες που απειλούν την ορατή ενότητα των Τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών και την κοινή πίστη της Ορθοδοξίας μας».

Οι παλαιοημερολογίτες λοιπόν δημιούργησαν τα προβλήματα και τις ταλαιπωρίες, αλλά και όσοι σήμερα ομοιάζουν με αυτούς και διαφωνούν με τα Οικουμενιστικά ανοίγματα! Καλώς! Δεν θα αναφέρουμε επιχειρήματα, μας αποστόμωσε! Θα τον ακολουθήσουμε εις όσα πρόσταζε και προστάζει ο ίδιος! Να ακολουθήσουμε την Βασούλα Ρύντεν;


Απολαύστε και τα σχόλια δικά σας!!!



Ο ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ (ΤΟΤΕ ΙΩΑΝΝΟΥΠΟΛΕΩΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ: http://aktines.blogspot.gr/2010/01/blog-post_8157.html 
 
ΣΧΟΛΙΟ "ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ":  ΑΝ ΥΠΟΤΕΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ. ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΚΑΤΩ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ!  

3 σχόλια:

  1. Ο Ζιμπάμπουε Σεραφείμ πρέπει να αλλάξει όνομα. Να λέγεται ο Ζιμπάμπουε Σερίφης για να συλλαμβάνει όλους τους όψιμους, αλλά και τους πρώιμους, γνήσιους Ορθόδοξους. Αν δεν το έχει κατάλάβει, θα του το πούμε εμείς : Είναι ο γνησιότερος των γνησίων νεο-ορθοδόξων, αυτός και η συντροφιά του Φαναρίου.

    - "Να προσευχόμαστε όλοι μας με τη βοήθεια του Θεού να πάνε όλα καλά με την Πανορθόδοξο Σύνοδο" (Ζιμπάμπουε Σεραφείμ)

    - Σε ποιον να προσευχόμαστε ; Στην Κόκα-Κόλα, στη Συναγωγή του Παρκ Ήστ, ή μήπως στο "άγιο" Κοράνι ; (κυπριανός χ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καιρό εκείνο στην Ναϊρόμπι στο σεμινάριο των νέο ημερολογίων ο Σεραφείμ ως μητροπολίτης εκεί φύλαγε φίδια και γινόταν μεγάλος σάλος διότι σχετιζόταν με σατανολατρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωδές της Αγίας Τριάδος (Tο Άγιο Πνεύμα)
    Φεβρουάριος - Απρίλιος, 2003
    Ειρήνη σε σένα. Ιδού 1, ο Νυμφίος σκύβει πάνω σου για να σου ψάλλει την Ωδή Του και να σου μεταδώσει λόγια Ζωής. ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ, ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. Είμαστε μια Ουσία, μια Δύναμη και μια Γνώση κι αφού είμαστε Ένας και μοναδικός Θεός, συνδιαλεγόμαστε και προσφέρουμε τη γνώση με τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια λόγια. Η σημαντική αυτή γνώση σού μεταδίδεται γεμάτη αγάπη.
    ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΑΙΏΝΙΑ ΖΩΉ; Η ΑΙΏΝΙΑ ΖΩΉ ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΊΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΉΣ ΜΑΣ ΔΌΞΑΣ.
    Ω, αγαπημένοι, πόσο σας αγαπώ! Γιατί πολλοί από σας έπαψαν να Mε λατρεύουν; Σας υπενθυμίζω ότι είμαι Παρών αυτή την Iερή Ώρα. Περικυκλωμένος από τα Σεραφείμ και τα Xερουβείμ Mου στέκομαι σιωπηλός μπροστά σας. EΓΩ, Ο ΆΓΙΟΣ ΤΩΝ AΓΙΩΝ, ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ: "AΓΑΠΗΜΕΝΟΙ". Aν και έχετε αμαρτήσει απέναντί Mου, σας έχω συγχωρήσει. Eίστε ο γόνος Mου! Θα σας δω λοιπόν, αγαπημένοι Mου, στην καθορισμένη Ώρα της Λατρείας; Θα σηκωθείτε να έρθετε σε Mένα, σε Mένα που θα σας περιμένω στην Aγία Mου Tράπεζα; Eλάτε σε Mένα. Eλάτε σε Mένα. Mην αρνείσθε αυτό που σας προσφέρει το Πνεύμα αυτές τις ημέρες, μείνετε μέσα στην Aγάπη Mου και δεχθείτε το Έλεός Mου. Θυμηθείτε πως τα πάντα θα χαθούν και δε θα παραμείνει τίποτα και πως όλα θα φθαρούν μία μέρα, αλλά η ψυχή σας θα μείνει παντοτινά. Eγώ, ο Kύριος, ευλογώ τον καθένα σας και σας δίνω την Eιρήνη Mου, για να μπορέσετε να τη δώσετε στους άλλους.
    - Στους Άβελ Μου, λέω: θα κάνω γνωστή τη Δικαιοσύνη Μου. Μη φοβάστε, σας γνωρίζω με το όνομά σας κι εσείς Με γνωρίζετε. Να επιδιώκετε πάντα την ειρήνη με όλο τον κόσμο. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν παρακούει τον ηγέτη του, ώστε να μη γεννηθεί μέσα του καμιά ρίζα ανταρσίας. Συνεχίστε με τη χάρη Μου και μη σκληραίνετε τις καρδιές σας. Είμαι η Ελπίδα σας και μείνετε ριζωμένοι σε Μένα. Θα σας φροντίσω όταν η ανομία θα φτάνει στο αποκορύφωμά της. Σας αγαπώ όλους, αιώνια. Να είστε ενωμένοι στο Όνομα Μου. ΙΧΘΥΣ
    to My Abels I say: I will make My Justice known; do not be afraid; I KNOW YOU BY NAME and you know Me;
    The Time Of Sorting Has Come
    The Lamb's Seal
    http://www.tlig.org/en/messages/730/
    July 20, 1992
    …allow Me to seal your forehead with the seal of My Holy Spirit;
    ΙΧΘΥΣ
    Ζήτησε Τα Επτά Δώρα Του Αγίου Πνεύματος
    http://www.tlig.org/el/messages/930/
    Ζήτησε το Άγιο Μου Πνεύμα της Γνώσεως για να μην παρασυρθείς από τη διαστρέβλωση που γίνεται στο Λόγο Μου, αλλά να οδηγηθείς στη βαθειά γνώση της Τρισαγιότητάς Μας,1 και, γνωρίζοντας Εμάς, να γνωρίσεις τον εαυτό σου στην Ομοίωσή Μας, στην Εικόνα Μας.
    http://www.tlig.org/el/messages/589/
    Το Πνεύμα Είναι Δραστήριο Και Ζωντανό
    Οι πατέρες σας έφαγαν το μάννα στην έρημο, κι Εγώ έδωσα στα πλήθη μια πρόγευση της Θείας Μου Ευχαριστίας. Πολλαπλασίασα τα ψωμιά για να τους θρέψω, όπως σας τρέφω με το Σώμα Μου, για να σας δώσω Ζωή. ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ, ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΚΕΙΝΟΥ-ΠΟΥ-ΣΑΣ-ΤΡΕΦΕΙ, ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ, ΙΧΘΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ, ΣΩΤΗΡΑΣ. Σας διαβεβαιώνω λοιπόν σήμερα ότι τα Μηνύματα που δωρίζει το Πνεύμα Μου σε όλα τα έθνη δεν είναι μόνο λόγια, είναι Πνεύμα και είναι Ζωή
    Οι Δέκα Εντολές
    http://www.tlig.org/el/messages/550/

    Διψώ για ψυχές, διψώ για την αγιότητά σας, διψώ για ΤΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΣΑΣ. Διψώ, αγαπημένα Μου παιδιά, για ό,τι Με αντιπροσωπεύει και είναι η Εικόνα Μου. Διψώ να σας επιστρέψω τη χαμένη σας θεότητα. Διψώ για μια ανταπόδοση αγάπης. Διψώ ν' ανανεώσω την αρχική σας πηγή και το σύνδεσμό σας με το Άγιο Όνομα Μου, την αρχική πηγή σας που αναβλύζει από την Ανυπέρβλητη Αγάπη Μου. Διψώ για λατρεία αλλά δείτε πώς γίνατε και Τι κάνατε! Ω ΓΕΝΕΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ. Δεν υπακούς στις Εντολές Μου, όχι, δεν τηρείς το Νόμο Μου. Δυστυχισμένη γενεά, πώς έγινες!
    ΑΡΧΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή