"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!

Όπως περιγράφει ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κυπριανός εδώ υπήρξε προσέγγιση με την Εκκλησία των γνησίων Ορθοδόξων της Κύπρου και μέσω Αυτής και με την εν Ελλάδι Σύνοδο του Αρχιεπισκόπου κ. Στεφάνου, για την οποία έχουμε τοποθετηθεί ευνοϊκώς και στο παρελθόν.
Η ολοένα αυξανόμενη αποστασία των Οικουμενιστών, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί και δια της ψευδοσυνόδου του 2016, και η ανάγκη της συγκλήσεως πραγματικής Πανορθοδόξου Συνόδου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της παναιρέσεως φέρνει και θα φέρει όλο και πιο κοντά όλους τους Ορθοδόξους που αγωνίζονται για την προάσπιση της Πίστεώς μας.
Στο μεγάλο αυτό Στρατόπεδο της Ορθοδοξίας αναμένονται να ενταχθούν και όσοι εκ των αντιοικουμενιστών συνειδητοποιήσουν, έστω και την ενδεκάτη, την αναγκαιότητα να αποτειχιστούν από τους Οικουμενιστές και να συνταχθούν με τους πραγματικά Ορθοδόξους.
Το έτος 2016 θα είναι όπως φαίνεται έτος μεγάλων εξελίξεων.
 

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ. ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΕΒ. ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠ. ΣΤΕΦΑΝΟ. ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΑΛΑΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠ. ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ. ΙΣΧΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή