"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Φωτομοντάζ η μολότωφ του μοναχού!

 

Η παραπάνω φωτογραφία υποτίθεται ότι είναι από την χθεσινή επιχείρηση να εκτελεστεί απόφαση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της παλαιάς αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου και υπέρ της νέας.

Είναι πραγματική η πρόκειται για φωτομοντάζ ?.



Εμείς να σημειώσουμε τις αντιφάσεις και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

1) Φαίνεται ότι το μπουκάλι είναι αντεστραμμένο γιατί το φωτεινό σημείο βρίσκεται από την κάτω μεριά, ενώ λογικά έπρεπε νά “ναι από πάνω, λόγω ουρανού και ηλίου.


2) Το περιεχόμενο δε φαίνεται να έχει πυκνότητα, άρα έπρεπε να σχηματίζεται αμυδρά η γραμμή του καλωδίου πίσω από το μπουκάλι.



3) Δεν υπάρχει καπνός στη φωτιά και η φλόγα φαίνεται θολή στις άκρες. Ένδειξη ότι ενδεχομένως έχει δουλέψει photoshop ή εντολή blur tool.


4) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ


ΕΝΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΑ...ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΗΤΑΝ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ 



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...Η ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ PHOTOSHOP ΚΑΛΥΤΕΡΑ



ΠΗΓΗ ''GREEK ALERT/ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ''


ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'':

OΝΤΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!! ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ: ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!! http://entoytwnika.blogspot.com/2013/07/blog-post_1391.html#ixzz2aY1KnIOY

2 σχόλια:

  1. Δεν κηρειται ορθοδοξα ουτε φαινεσθε ορθοδοξοι. Ετσι που κυρειται εναντιον τους γνησιους εσφηγμενιται του ηγουμενο Μεθοδιο, ακουγεσθε να εισθε σκετοι αιρετικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εισθε εναντιον του ιστοσελιδα τοτ στωμεν καλος που κατηγορει τους εσφηγμενιτας του π. Μεθοδιου, τοτε εκανα λαθος στο προηγουμενο μηνυμα εναντιον σας. Νομισα οτι εισθε κατσουλιεριδων εσφηγμενιται και προσπαθουσα να επικοινωνισω μαζι τους για να τους βαλω σε σκεψη, αλλα ισως επεσα παλι σε λαθος σελιδα. Ζητω συγνωμη αν ητο λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή