"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Επεισόδια στην συγκέντρωση για το βλάσφημο έργο "Corpus Christi"

-Περίπου 100-150 Χριστιανοί συγκεντρώθηκαν να διαμαρτυρηθούν για το αντίχριστο έργο. Χαρακτηρίστηκαν από τον "προοδευτικό" χώρο ως "παλαιοημερολογίτες", "ταλιμπάν", "χρυσαυγίτες". Υπήρχαν και παλαιοημερολογίτες και νεοημερολογίτες και χρυσαυγίτες. Ταλιμπάν όμως δεν υπήρχαν, γιατί αν υπήρχαν, τον Λαέρτη και τους σαλτιμπάγκους του, θα τους είχαν σφάξει στο γόνατο.
-Έλαμψε δια της απουσίας της η επίσημη Εκκλησία. Αν οι Επίσκοποι αφήναν για λίγο τους θρόνους τους και κατέβαιναν να προτάξουν τα στήθη τους, ίσως αυτά τα ανθρωπάκια που αποτελούν την ψευδώνυμη "Ελληνική" Αστυνομία, να μην χτυπούσαν με τόσο μένος μικροκαμωμένες γυναικούλες και γεροντάκια με σταυρούς στα χέρια.
-Τραγική στιγμή η επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές που έψαλλαν το "Τη Υπερμάχω". Ένας από τους αστυνομικούς μάλιστα ξέσπασε σε κλάμματα.
-Για την μεγάλη ασχήμια που βιώνουμε αδελφοί μου υπάρχει λύση: να γίνουμε φως, να γίνουμε άγιοι. Αν ήμασταν άγιοι, δεν θα επέτρεπε ο Κύριος τέτοια αποστασία. Οι άγιοι έμπαιναν στους ναούς των ειδώλων και δια της προσευχής τα γκρέμιζαν. Πήγαιναν σε μία πόλη ειδωλολατρών και όταν έφευγαν ήταν όλοι χριστιανοί. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΓΙΟΙ ΠΑΙΔΙΑ! Αυτό το μάθημα έμαθα πάλι σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου