"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Καλά και αληθινά Χριστούγεννα με αγάπη στον Χριστό και τον πάσχοντα αδελφό!

 


Αγαπητοί μας αναγνώστες, 
σας ευχόμαστε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!
Το ιστολόγιό μας "Κρυφό Σχολειό" τις ημέρες αυτές έκλεισε αισίως, χάριτι Θεού, δέκα ολόκληρα χρόνια διαδικτυακής παρουσίας.
Συνεχίζουμε με τις ελλείψεις και τις αδυναμίες μας να προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε.
Επίσης, και με αφορμή τα φετινά Χριστούγεννα, υπενθυμίζουμε στην αγάπη σας την ύπαρξη πολλών αδελφών μας που δοκιμάζονται από την φτώχεια. Ας ρίξουμε μια ματιά γύρω μας και θα τους δούμε.
Ας μη τους λησμονούμε, τουλάχιστον τούτες τις άγιες μέρες.
Περί τούτου δημοσιεύουμε παρακάτω και σχετικό ποίημα, που πιστεύω θα αγγίξει εκείνες τις ψυχές που ως "μεσαιωνιστές" και "σκοταδιστές" (όπως μας αποκαλούν οι πνευματικά σκοτισμένοι) αναπαύονται στην παλαιά και όμορφη ποίηση και όχι σε "πολιτισμένα" μοντέρνα στιχουργικά σκουπίδια, τύπου trap...

3 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά κι ευλογημένα.Χριστος ετεχθη.Ευχομαι το άγιο ιστολόγιο σας να συνεχίζει την ευλογημενη πορεία του και ευχαριστώ πολύ για την οφελεια που μου προσέφερε.Και πάλι χρόνια πολλά.Ορθοδοξος αδελφός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός ἐτέχθη, ἀδελφοί! Χρόνια Πολλά κι Εὐλογημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθώς Ετεχθη ο Κύριος μας!!!
    Συνεχίστε τον ευλογημένο αγώνα σας, οι φάροι της Πατρωας Πίστεως είναι απαραίτητοι για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς στην πορεία τους προς τις κατακομβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή