"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Κατεβάζουν τις Εικόνες και σβήνουν τα καντήλια στα Δημόσια Νοσοκομεία

ΠΗΓΗ: https://karavaki.wordpress.com/2021/10/09/antichristian-aqahsa/

Οι υπάλληλοι του χριστιανομάχου και αυτοχθονομάχου (αντινατιβιστή) Μητσοτάκη ανέλαβαν νέες «επιστημονικές-κοινωνικές» δράσεις.

Ο «Agency for Quality Assurance in Health S.A.», ελληνιστί «Οργανισμός Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία Α.Ε.» που ιδρύθηκε με σκοπό την «βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, την ενίσχυση της ασφάλειας των ασθενών, και την ορθολογική αναδιοργάνωση των υπηρεσιών υγείας της χώρας, με στόχο την ισότιμη πρόσβαση και την καθολική κάλυψη του πληθυσμού». έδωσε εντολή να κατέβουν οι εικόνες και τα καντήλια από τους χώρους του Νοσοκομείου Σερρών.

Η μητσοτάκεια χριστιανοφοβία κρύφτηκε πίσω από την Ανώνυμη Εταιρεία ΟΔΙΠΥ ! Μετά την «ελευθερία-2021″=»τσίμπημα a la mRNA», o υφιστάμενος των Schwab-Gates συνεχίζει την διάλυση του ελληνικού έθνους και μεγιστοποιεί την ατίμωσή του προς το μεγαλειώδες 1821.

Με βάση τις ως τώρα πληροφορίες, οι δικαιολογίες είναι «επιστημονικές»-αντινατιβστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου