"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ''ΑΥΛΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ''

Ομιλία του θεοφιλεστάτου Επισκόπου Γαρδικίου κ. Κλήμεντος την Κυριακή της Ορθοδοξίας από το ιερό βήμα του καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στην Φυλή Αττικής. 

Θαυμάσιος λόγος για την γνησιότητα της Πίστης, τους Οικουμενιστές που εξέπεσαν της Αληθείας και παραδόθηκαν στα Έθνη και την από ετών ερμηνεία της Αποκάλυψης (1972) του μακαριστού π. Χαραλάμπου Βασιλόπουλου για την παναίρεση του Οικουμενισμού: 

''...Οι έξω του Ναού ομοιάζουν με τους σύγχρονους Οικουμενιστές. 

Οι ψευτοχριστιανοί που ζουν έξω από τον Ναό - το πραύλιο - μοιάζουν με τους σημερινούς Οικουμενιστές, διότι και οι Οικουμενιστές παρουσιάζονται στην εποχή μας σαν χριστιανοί και προσπαθούν να μας πείσουν, ότι αυτοί είναι η Εκκλησία. 

Εν τούτοις, όμως είναι έξω από τον Ναό και το θυσιαστήριο. 

Δεν έχουν καμμία σχέση με την Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, ευρίσκονται μακρυά από την Ορθοδοξία και μακρυά από την Παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας. 

Ο Οικουμενισμός είναι συγκρητισμός, είναι αίρεση αιρέσεων, είναι άθροισμα Ψευδών και Πλανών, αγκαλιάζει όλες τις χριστιανομάχες σκοτεινές δυνάμεις και στρέφεται εναντίον της Εκκλησίας. 

Και όμως... με υποκρισία ομιλεί δήθεν εν ονόματι του Χριστού και της Εκκλησίας...''


1 σχόλιο:


  1. Επειδή λοιπόν είναι μεγάλο το πρόβλημα με τους οικουμενιστές δήθεν επισκόπους στην Ελλάδα και επειδή ο κίνδυνος να παγιωθεί περαιτέρω και να επεκταθεί αυτή η αίρεση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ιδιαιτέρως μετά το Κολυμπάρι της Κρήτης, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ και ΚΑΛΟΥΜΕ τους ζηλωτές και γνησίους Επισκόπους της τοπικής Εκκλησίας του Χριστού στην Ελλάδα, να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ τόσο την αίρεση του οικουμενισμού όπως αυτή διατυπώθηκε στο Κολυμπάρι αλλά και πριν από αυτό (Μπαλαμάντ, Καμπέρα, ΠΣΕ κτλ) όσο και την αίρεση του Σεργιανισμού και όσες άλλες νεοφανείς κακοδοξίες κυκλοφορούν (περί πνευματικού χαράγματος κτλ).

    Ελάτε Άγιοι Αρχιερείς, το ποίμνιο έχει λάβει ήδη τις αποφάσεις του.

    Εσείς ? Περιμένουμε με αγωνία τις αποφάσεις σας. Το κήρυγμα κάποια στιγμή πρέπει να γίνεται και πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή