"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Αρχιμανδρίτης τέλεσε Ορθόδοξο γάμο σε ομοφυλόφιλους-τρανσέξουαλ!! Βίντεο ΣΟΚ.

Όλα τα’ χαμε αυτό μας έλειπε. 
Μετά τους μοιχοζευκτικούς γάμους που γίνονται από την επίσημη Εκκλησία, τα συνεχόμενα διαζύγια και τους κληρικούς που υποστηρίζουν το σύμφωνο συμβίωσης των κίναιδων (δείτε εδώ), ήρθε το αποκορύφωμα : 
Ορθόδοξος κληρικός πάντρεψε άντρες μεταξύ τους (ο εις εκ των οποίων είχε προβεί σε αλλαγή φύλου). 


Ο εν λόγω κληρικός τυγχάνει Αρχιμανδρίτης στην περιοχή της Πεντέλης
Συνέβη το 2001, εν γνώση του αρχιμανδρίτη αφού είναι πρώτος εξάδερφος του ενός (αυτού που παρίστανε την νύφη). Η τελετή τελέστηκε στο Σούνιο κάτω από τον ναό του Ποσειδώνα. 


Αηδία προκαλεί η αναφορά της παρουσιάστριας Στεφανίδου, ότι ο αυτοαποκαλούμενος ως "Έφη" είχε προβεί σε επέμβαση (άκουσον άκουσον) διόρθωσης φύλου!!!! 
Όχι αλλαγή φύλου, που παραπέμπει σε προσωπική επιλογή αλλαγής. Μας λένε είναι «διόρθωση» φύλου, δηλαδή διόρθωσε το φύλο του, επειδή ήτανε λάθος!! 


Το ζήτημα όμως εδώ είναι άλλο. Ο εν λόγω αρχιμανδρίτης, που τέλεσε γάμο μεταξύ δύο αντρών, έχει καθαιρεθεί ή όχι. Η σχετική αναφορά που γίνεται στο βίντεο, από τον ξάδελφο του κύριου Έφη δίνει την εντύπωση ότι ο εν λόγω ψευδοποιμένας βρίσκεται ακόμα στη θέση του.



Στην εκπομπή έγινε αναφορά ότι η (πλούσια) «πεθερά» του Έφη, όταν έμαθε περί της αλλαγής φύλου στην οποία ο κύριος αυτός είχε προβεί, ζήτησε την βοήθεια της Μητρόπολης στην οποία διέμενε αυτός, για να
τον εκδιώξουν από το νησί. Μας δημιουργείτε η απορία, η Μητρόπολη αυτή δεν ασχολήθηκε με το ζήτημα του πως έγινε ο γάμος μεταξύ των δύο αντρών; 


Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μάθουμε τι πράγματι συνέβη. Θα ζητήσουμε την άμεση καθαίρεση του αρχιμανδρίτη. Αν η Μητρόπολη δεν προβεί σε καθαίρεση του, θα ζητήσουμε τη παραπομπή του Μητροπολίτη στη Σύνοδο, ώστε να αναλάβει αυτή το ζήτημα. Αν και η Σύνοδος δεν αντιδράσει αρμοδίως, τότε το ζήτημα βρίσκεται στα χέρια του λαού του Θεού. Ο οποίος θα πρέπει να αντιδράσει, όπως ακριβώς συνέβη και την εποχή του Αγίου Θεοδώρου του Στουδίτου, εναντίον του μοιχοζεύκτη κληρικού Ιωσήφ.
(θυμίζουμε:Ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος ο ΣΤ΄  χώρισε τη σεμνή σύζυγό του Μαρία για χάρη μιας άλλης γυναίκας της Θεοδότης. Αφού έκλεισε σε μοναστήρι τη Μαρία, νυμφεύτηκε το ίδιο βράδυ κρυφά στα ανάκτορα τη Θεοδότη. Το μυστήριο τέλεσε ο ιερέας της Αγίας Σοφίας Ιωσήφ. Την επόμενη ημέρα έγινε η στέψη της ως βασίλισσα!
Η Θεοδότη ήταν εξαδέλφη του αγίου Θεοδώρου. Αυτό δεν τον εμπόδισε να ελέγξει την παρανομία του αυτοκράτορα και τη γελοιοποίηση του ιερού μυστηρίου του γάμου. Ζήτησε εξηγήσεις από τον πατριάρχη Ταράσιο γιατί δεν τιμώρησε τον ιερέα Ιωσήφ, και επειδή δεν πήρε επαρκείς εξηγήσεις
διέκοψε το μνημόσυνό του.)


ΥΓ. Την παραπάνω καταγγελία έκανε αναγνώστης του ιστολογίου μας τον οποίο ευχαριστούμε (τα περισσότερα θέματα που προβάλουμε φθάνουν σε μας χάρη στην ευαισθησία αναγνωστών μας). 
Επιμεληθήκαμε το βίντεο της εκπομπής περιορίζοντας το σε μόλις 3 λεπτά (ήταν διάρκειας 2 ωρών) και σας το παραθέτουμε. Ολόκληρη η εκπομπή είναι εδώ.



Ιστολόγιο - Ομάδα Εκπαιδευτικών Ο Παιδαγωγός

3 σχόλια: