"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

"ΜΑΥΡΙΣΤΕ" ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

"Μισώ τον άνδρα τον διπλούν πεφυκότα,
χρηστόν λόγοισι, πολέμιον δε τοις τρόποις"
Φωκυλίδης
 
 
Δεν ανήκω σε κάποιο κόμμα, ούτε υποστηρίζω κανένα, διότι όπως πολύ σωστά γράφουν οι πατριώτες "τα κόμματα χωρίζουν, η Πατρίδα ενώνει" (και πολύ περισσότερο ενώνει ο Χριστός μας, συμπληρώνω). Απέχω συνειδητά από τις εκλογές, για τις οποίες, όπως πολύ σωστά πρεσβεύουν οι αναρχικοί, αν μπορούσαν να επιφέρουν ουσιαστική αλλαγή, θα είχαν κηρυχθεί παράνομες. Έτσι κατά την διάρκεια των εκλογών συνήθως παρατηρώ τους συμπολίτες μου, με τα ίδια συναισθήματα που θα παρατηρούσε κάποιος μια παρέα παιδιών στην παραλία, που τα έχουν πείσει πως πετώντας βοτσαλάκια στην θάλασσα, μπορούν να δημιουργήσουν τσουνάμι...

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην σχολιάσω το γεγονός της θρασύτατης καπηλείας των ιερών και οσίων από το κυβερνών κόμμα και τον αρχηγό του. Ένα κόμμα, με τους περισσότερους μασόνους, με έναν αρχηγό εκλεκτό μυστικών κέντρων εξουσίας, όπως η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.  
Εμείς βεβαίως ως Χριστιανοί δεν μισούμε τον άνθρωπο, αλλά την πράξη, όχι τον υποκριτή, αλλά την υποκρισία.
Τους υποκριτές αυτούς όμως επιβάλλεται να τους "μαυρίσουμε" στις εκλογές, αλλιώς θα είμαστε συνένοχοι στα εγκλήματα που θα συνεχίσουν να επιτελούν εναντίον της Πίστεώς μας.
Οι κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, κακώς εμφανίζονται ως Χριστιανοί. Όλα τα αντιχριστιανικά νομοσχέδια που ψηφίστηκαν τις τελευταίες δεκαετίες, αυτοί (είτε ως κυβέρνηση, είτε ως αντιπολίτευση) δεν τα στήριξαν; Πως τώρα παρουσιάζονται ως υπερασπιστές της Θρησκείας και της ηθικής;
Η καπηλεία των ιερών και τα οσίων, που πηγάζει από την ανάγκη της επανεκλογής των, είναι τόσο αισχρή, που τόλμησαν ακόμη και στα Θεοφάνεια των Γνησίων Ορθοδόξων να παραστούν, προς άγραν ψήφων.
Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στηρίζεται δυστυχώς όχι μόνο από εκκλησιαστικούς κύκλους, αλλά και από την ίδια την κρατική "Εκκλησία της Ελλάδος", αφού αρκετοί μισθωτοί μιτροφόροι υπάλληλοί της ευθέως έχουν λάβει ξεκάθαρα θέση υπέρ της.

Για να μην παρεξηγηθώ ότι με τα παραπάνω υποστηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνω πως παρόμοιο αποτροπιασμό μου προκαλεί η προσπάθεια του αρχηγού της ροζ αριστεράς να υποκριθεί τον χριστιανό.

 
Είναι προτιμότερο να φέρεται ως άθεος που είναι, παρά να γελοιοποιείται έτσι (και ευχής έργον θα είναι να προχωρήσει σε χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, για λόγους που θα αναφέρουμε σε άλλο άρθρο).
 
Θα ρωτήσει κάποιος: ένας Χριστιανός τι πρέπει να ψηφίσει;
Αν δεν θέλει να τον ελέγχει η συνείδησή του, ΤΙΠΟΤΑ.
Χρέος του κάθε Χριστιανού είναι να αλλάξει τον εαυτό του. Να γίνει φως και αλάτι. Μόνο έτσι ο Κύριός μας θα μας στείλει άρχοντες που θα μας αξίζουν για να διαλύσει τα σχέδια αυτών που αποφασίζουν για την τύχη της Πατρίδας μας. Μόνο έτσι θα υπάρξει πραγματική αλλαγή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο ολόκληρο. Αμήν, γένοιτο.

Ν.Μ.

Υ.Γ. Παλαιότερες σχετικές αναρτήσεις εδώ, εδώ και εδώ. 


2 σχόλια:

  1. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον αρθρογράφο, επίτ ης ουσίας συμφωνώ με το άρθρο. Αλλά η νοοτροπία κάποιων να διυλίζουν τον κόνωπα σε ένα κόμμα και να καταπίνουν την κάμηλο σε άλλα είναι αξιοσημείωτη. Εξηγούμαι παρακάτω:

    "Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην σχολιάσω το γεγονός της θρασύτατης καπηλείας των ιερών και οσίων από το κυβερνών κόμμα και τον αρχηγό του." --> συμφωνώ απόλυτα

    " Ένα κόμμα, με τους περισσότερους μασόνους, με έναν αρχηγό εκλεκτό μυστικών κέντρων εξουσίας, όπως η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. " --> μασόνος είσαι και ξέρεις εκ των έσω τους "συναδέρφους" σε κάθε κόμμα; Αναγωγή επί του μεγέθους έκανες; Στη λέσχη μετέχεις για να ξέρεις ποιοι είναι εκλεκτοί; Για ανάλογα παραπτώματα άλλων (ναι και της πολυαγαπημένης πρόσφατα ΧΑ) σιωπή; Δεν θα έπρεπε να μένουμε όντως νηφάλιοι και ουδέτεροι αν δηλώνουμε τέτοιοι για να μην κριθούμε κι εμείς ως υποκριτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ, ευχαριστώ για το σχόλιό σας.
      1. Γράφοντας ότι η ΝΔ είναι το κόμμα με τους περισσότερους μασόνους, δεν μιλώ απαραίτητα για το παρόν, αλλά για την ειδική σχέση μασονίας και ΝΔ από την ίδρυσή του κόμματος αυτού. Αν ξέρετε λίγο Ιστορία, πιστεύω πως θα συμφωνήσετε μαζί μου. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μασόνος για να γνωρίζει.
      2. Ο Σαμαράς είναι ο Έλληνας πολιτικός με τις περισσότερες συμμετοχές στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ναι ή όχι; Τι υποδηλώνει αυτό;
      3. Το ότι το άρθρο αυτό δεν επεκτείνει την κριτική του σε κόμματα που δεν πρόκειται να είναι κυβέρνηση ή αντιπολίτευση, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα αποδέχεται. Αν η ΧΑ (καθόλου πολυαγαπημένη σας πληροφορώ) ή κάποιο άλλο κόμμα υπήρχε πιθανότητα να κατακτήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις, δεν θα υπήρχε σιωπή για αυτά.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή