"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Προ λίγων εβδομάδων, δημιουργήθηκε η "Ορθόδοξη Ενωτική Κίνηση", μια προσπάθεια για την εξάλειψη του διχασμού του Πληρώματος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Δεν είμαστε ενθουσιώδεις, ούτε καχύποπτοι. Ο χρόνος θα δείξει. Μια τέτοια προσπάθεια όμως έχει τις καλύτερες ευχές μας. Αν είναι από το Θεό, θα προοδεύσει.
Η τετραμελής προσωρινή διοικητική επιτροπή αποτελείται από τους Χριστόφορο Κουτρουμπή, Μαρίνο Ριτσούδη (τον γενναίο ανθυποπλοίαρχο με το παλαιό, που αρνήθηκε να συμμετάσχει στην νατοϊκή αρμάδα κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών κατά της Σερβίας), τον Χαράλαμπο Άνδραλη (ο γνωστός από τη σχέση του με την Μητρόπολη Πειραιώς φέρελπις και αξιόλογος δικηγόρος;) και τον Δημήτριο Σωτηρόπουλο (δημοσιογράφος και υπεύθυνος του ιστολογίου "Ελλάς-Ορθοδοξία").
Ο Θεός μαζί τους

4 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα τα ονοματα ειναι ψευτια πλη του Σωτηροπουλου
    Αυτος βρισκεται πισω απο ολα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί αγαπητοί φίλοι δημοσιεύετε σχόλια εχθρών της Ορθοδοξίας μας; Δεχόμαστε την καλοπροαίρετη κριτική σας, αλλά είναι δυνατόν να επιτρέπετε σχόλια ατόμων ανισόρροπων που γράφουν ότι "τα ονόματα είναι ψεύτικα", όταν εσείς οι ίδιοι γράφετε αναλυτικά για το καθένα από αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί συγχωρέστε μας, μα είμαστε υποχρεωμένοι για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας να δημοσιεύομαι όλα τα σχόλια σχεδόν (π.χ. εκτός των βλασφήμων) χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνούμε μαζί τους (τη δική μας άποψη την εκφράσαμε διττώς). Μην πτοήστε από τον πόλεμο, αν οι προθέσεις είναι αγνές και υπάρχει καλή προαίρεση, θα βοηθήσει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή