"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΟΦΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ


Οι αντιοικουμενιστές του γλυκού νερού, οι οποίοι μιλούν με πομπώδη λόγια κατά της αιρέσεως του Οικουμενισμού, της πνευματικής αυτής γάγγραινας, αλλά ταυτόχρονα κοινωνούν, άμεσα ή έμμεσα, με τους Οικουμενιστές, εξαιτίας της ανικανότητός τους να σηκώσουν τον σταυρό του ονειδισμού, - ανικανότητα που ίσως δεν θα μας ενοχλούσε αν ταπεινώς σιωπούσαν, αντί να υποκρίνονται τους αντιοικουμενιστές - επιθυμούν, στην προσπάθειά τους να καταπνίξουν τη φωνή της συνειδήσεώς τους, να αποδείξουν ως αντικανονικούς όσους πράττουν ορθοδόξως και να καταδείξουν εαυτούς ως τάχα πατερικώς βαδίζοντες την "μέση οδό".
Καθόλου όμως δεν πρόκειται για "μέση οδό", ο δρόμος που βαδίζουν, αλλά αντιθέτως για πλατειά κατηφόρα, στρωμμένη με μισθούς δημοσίων υπαλλήλων, κρατικές χορηγίες, προβολή και αναγνώριση σε ένα ατελείωτο αλληλοστεφάνωμα, όπου οι δήθεν "ορθοδοξότατοι" ευλογούν τα γένια τους (όσα έχουν απομείνει μετά την ψαλίδα του νεωτερισμού).
Ο αιρετικός Βαρθολομαίος, συνεχίζει απτόητος τον σκοτεινό έργο του περιφερόμενος στα άντρα των αιρετικών πλασάροντας την αγάπη που ξεχειλίζει για όλους εκτός από τους πραγματικούς Ορθοδόξους, τους οποίους διώκει.
 
Καμία δικαιολογία πλέον δεν υπάρχει για όσους κοινωνούν με τέτοιους ψευδεπισκόπους. Όσοι επίσκοποι θέλουν να λέγονται και να είναι ορθόδοξοι, πρέπει να συγκαλέσουν Σύνοδο και να καθαιρέσουν τέτοιους μοιχούς, απέναντι στους θρόνους που κατέχουν, αμετανόητους κληρικούς.
Οι δε λαϊκοί να διακόψουν ΠΑΡΑΥΤΑ την κοινωνία με αυτούς, αλλά και με όσους τους ανέχονται και παραμυθιάζουν τον απλό λαό, χρόνια τώρα με αντιοικουμενιστικά κηρύγματα της πολυθρόνας.
Ή ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ! ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου