"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ξανά περί μεταμοσχεύσεων (Δηλωμένοι και εικαζόμενοι)

 
 
Μάθαμε (*) ότι η Δήλωση Αρνητή Δωρεάς Σώματος λήγει στις 12/12/2012. Μετά από την ημερομηνία αυτή ανοίγει διάπλατα ο νόμος της εικαζομένης συναίνεσης του συνταγματολόγου Λοβέρδου. Ο οποίος το μόνο που άριστα γνωρίζει είναι να διαστέλλει το Σύνταγμα, αρχής γενομένης από τον λίαν διεσταλμένο τέως υπουργό Οικονομίας (συνταγματικής) Βενιζέλο.Η Δήλωση Αρνητή Δωρεάς είναι απάτη κι αυτό διότι:

Οι μεταμοσχεύσεις άρχισαν περί τα τέλη του 1980 και μέχρι σήμερα, το σύνολο των δηλωμένων δωρητών είναι ζήτημα αν φτάνει τις 100.000. Τα υπόλοιπα 9.900 εκατομμύρια παρέμεναν αδήλωτα και εικαζόμενα ότι καταφάσκουν στις μεταμοσχεύσεις.

Τώρα ζητούν από τους εικαζόμενους να δηλώσουν ότι δεν θέλουν να εικάζονται δωρητές. Πόσοι λέτε να δηλώσουν; Να υποθέσουμε, και είναι βάσιμη η υπόθεση, το ίδιο με αυτό των δηλωμένων;

Και τότε τι γίνεται, θα με ρωτήσετε. Ο κ. Λοβέρδος, απαντώ, ήξερε τι έκανε. Οι διάδοχοί του θα βάλουν τους στατιστικολόγους με τα γνωστά γκάλοπ και θα μας πουν : "Ιδού, μόνο ένα ασήμαντο ποσοστό δήλωσε την άρνηση στην εικαζομένη"!

Το ασήμαντο ποσοστό των δηλωμένων ποτέ δεν μας το είπαν, ποτέ δεν το μάθαμε. Τώρα όμως θα μάθουμε πόσο λίγοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να εικάζονται δωρητές, για να πουλήσουν το κοπάδι οι εκδοροσφαγείς. Θέλουν να μας σώσουν με το τομάρι μας.

(*) http://kostasxan.blogspot.gr/2012/12/12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου