"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΔΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ''Ο Π.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ''

 
Σε προηγούμενο άρθρο ''Ο π. Γεώργιος Μεταλληνός για τους παλαιοημερολογίτες''
είχαμε αναφέρει ότι θα ρωτήσουμε αυτοπροσώπως τον ίδιο τον π. Γεώργιο δια το εαν αληθεύει ή όχι το άρθρο που τον φέρουν ως συντάκτη του.

Σήμερα το πρωί τον επισκεφτήκαμε και μας είπε, όντως, ότι δεν έχει κάνει τέτοια δήλωση. Συγκεκριμένα μας είπε ότι «αυτό που έχει αναφέρει δημοσίως δια τους παλαιοημερολογίτες είναι ότι «καλώς ξεκίνησαν αλλά κακώς χειρίστηκαν» τις καταστάσεις.

Επίσης τον ερωτήσαμε δια μερικούς οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι παλαιοημερολογίτες είναι αιρετικοί κ.λπ, και επίσης εαν αποδέχεται ο ίδιος αυτές τις θέσεις, απαντώντας ότι «ουδέποτε είπα και ουδέποτε υποστήριξα κάτι τέτοιο».

Όποιος λοιπόν θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μας δια να του πούμε, όταν έχει τέτοιες ''ανησυχίες'', που μπορεί να βρεί τον π. Γεώργιο και ποιές ώρες ώστε να συνομιλήσει μαζί του δι΄ αυτά τα ζητήματα. Δεν είναι σωστό μερικοί να χρησιμοποιούν τον π. Γεώργιο δια να στηρίξουν τις κακόδοξες θέσεις τους!

Αυτό ισχύει και δια τις δυο μεριές!

Ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας εις τον Κύριο δι΄ αυτόν τον ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ που διαστρέβλωσε το άρθρο λέγοντας ότι ανήκει εις τον π. Γεώργιο, να τον φωτίσει δια να μετανοήσει είτε είναι παλαιοημερολογίτης, είτε νεοημερολογίτης! Ας θυμάται ότι ο Κύριος βλέπει τα πάντα!


Αυτά δια την αποκατάσταση της αληθείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου