"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Μόνο η Μετάνοια σώζει

Συγκλονιστική αποκάλυψη της Παναγίας πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός, στην 93χρονη κυρα-Κίτσα (Κυριακή) Κιοσκερίδου-Αθανασιάδου (πνευματικό τέκνο της Οσίας Μυρτιδιώτισσας) από την Πτολεμαΐδα, όπως η ίδια την διηγείται.

Την πρώτη φορά της είπε:

"Όλες οι εκκλησίες θα είναι κλειστές. Εάν μετανοήσει ο λαός ο Υιός μου θα πάρει την οργή Του από την ανθρωπότητα και θα τους σώσει όλους..."

Μετά από δεκαπέντε ημέρες:

"Αυτός ο λαός δεν μετανοεί. Είναι ίδιος με την εποχή του Νώε. Να ξέρεις ότι ούτε οι μάσκες, που ετοιμάζουν να κάνουν, θα σώσουν την ανθρωπότητα, ούτε και τα εμβόλια, τίποτε δεν θα μπορέσουν να κάνουν, η οργή του Υιού μου είναι μεγάλη εάν δεν μετανοήσει αυτός ο λαός. Όλοι στα γόνατα, κλάματα, παρακάλια στον Θεό και αμέσως τα πάντα θα τακτοποιηθούν. Όσο μένουμε μακρυά από την μετάνοια αυτά θα τα έχουμε. Δεν θα προλαβαίνουν οι ιερείς να θάβουν, αλλά δυστυχώς ούτε και ιερείς δεν θα 'ναι τώρα στο θάψιμο. Μόνους τους θα τους θάβουν".


Στο παρακάτω βίντεο η κυρα-Κίτσα μιλάει για την Οσία Μυρτιδιώτισσα, κατά κόσμον Σοφία, της Κλεισούρας (στο 28:00 αναφέρεται και στη μοναχική της κουρά):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου