"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ομιλία Κυριακής Σαμαρείτιδος - Επισκόπου Γαρδικίου κ. Κλήμεντος


2 σχόλια:

  1. Επιτέλους έγινε κι αυτό!!!!! Ακούμε ψυχωφελείς ομιλίες από γνήσιους ποιμένες της Εκκλησίας του Χριστού. Όχι ότι κάθε ορθόδοξη χριστιανική ομιλία που αναζητούμε στον διαδίκτυο δεν είναι καλή,αλλά στα δέκα καλά,στα ογδόντα ψυχωφελή ρίχνουν και μια βόμβα...,χτυπούν το πατρογονικό,το πάτριο,εκείνη την αποστολική παρακαταθήκη που μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά αιώνες ως σήμερα,που με ευλάβεια ακολουθούν χριστιανοί. Χαίρομαι και μακάρι να υπάρχουν κι άλλες ομιλίες,να μας ταρακουνούν,να μας αφυπνίζουν,γιατί πέφτουμε σε λήθαργο αν δεν αγωνιζόμαστε και δεν παλεύουμε με τον πτωτικό εαυτό μας και με το κόσμο καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δίδαγμα της Σαμαρείτιδας..

    Όπως λέγει ο ιεράρχης,τρία τέταρτα! Προσευχή,εν πνεύματι και αληθεία,συνομιλία του ανθρώπου με το Θεό. Μελέτη της Αγίας Γραφής συνομιλία του Θεού με τον άνθρωπο. Λίγα λόγια περί του Θεού γύρω μας,σε όσους διψούν για την αλήθεια με καλή προαίρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή