"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ Σύσκεψις - Συνάντησις Β’ Ἵδρυσις Ἰδιωτικῶν Ὀρθοδόξων Ἐκπαιδευτηρίων

7 σχόλια:

  1. Το ζήτημα αυτό είναι πολύ σοβαρό. Δεν γνωρίζω, αν έχει προηγηθεί Σύσκεψη μεταξύ άλλων ειδημόνων αδελφών, πού κατέληξε, με ποιο οργανόγραμμα (σχεδιασμό) και με ποια συμπεράσματα.

    Σε ανοικτές συσκέψεις, όπου θα ακουστούν πλήθος απόψεων εκ μέρους ειδικών και μη ειδικών, είναι επόμενο, και ενδεχόμενο, να δημιουργηθεί σύγχυση. Αν δεν υπάρχει ακριβής σχεδιασμός από κάθε άποψη, λαμβανομένου μάλιστα υπόψη ότι ζούμε σε συνθήκες κατοχής και μόνο ενδιαφέρον των κυβερνώντων είναι ο δανεισμός και η ανελέητη φορολόγηση των πολιτών, τότε, αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα, την εμπλοκή που αναπόφευκτα θα προκύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περί της Α΄ Συναντήσεως: http://www.hsir.org/pdfs/2015/12/21/20151221adrisisEkpaideytirionA.pdf

      Διαγραφή
    2. γιατρέ,σε περιμένουμε να βάλεις κι εσύ το λιθαράκι σου.με το καλό.

      Διαγραφή
  2. Διαβάζω :

    Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 3μμ, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί : «Πανελλήνια Κληρικολαϊκή Συγκέντρωση» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΛΕΘΡΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ με την εργώδη ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που επιβάλει το ισοπέδωμα συνειδήσεων και κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Η παρουσία όλων των ενσυνειδήτων Ελλήνων είναι
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ!

    Και ακόμη
    Πρόσκλησις
    Σύσκεψις - Συνάντησις Β΄
    Ίδρυσις Ορθοδόξων Εκπαιδευτηρίων

    Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,
    ... Σας παρακαλώ να προσέλθετε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων "Το Έλατο", Λεωφ. Φυλής 2 και Ανθέων 1, στην Δημοτική Ενότητα Φυλής την Κυριακή 25 Ιανουαρίου/7 Φεβρουαρίου τρ.ε. και περί ώραν 18.00΄ (6 μ.μ.)

    ... ... ...

    Μήπως, ερωτώ, δεν είναι αρκετό το 3ωρο που μεσολαβεί για να παρευρεθούμε, όσοι το επιθυμούν, πρώτα στη μια Συγκέντρωση κι έπειτα στην άλλη ;

    Εν Χριστώ
    κυπριανός χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή