"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ο Χαλκηδόνος Αθανάσιος είναι αιρετικός

Είναι υπερβολικός ο τίτλος της δημοσίευσης αυτής; Ας το κρίνουν οι αναγνώστες μας. Ο τρίτος στη σειρά της Ιεραρχίας του - υπό οικουμενιστική κατάληψη - Πατριαρχικού Θρόνου Κωνσταντινουπόλεως, Χαλκηδόνος Αθανάσιος Παπάς, γνωστός όχι μόνο από τα άγευστα ορθοδοξίας άρθρα του σε οικουμενιστικό ιστολόγιο, αλλά και από την πλούσια οικουμενιστική του δράση (πνευματικοπαίδι του διαβόητου οικουμενιστού Χαλκηδόνος Μελίτωνος, αντιπρόσωπος σε δεκάδες οικουμενιστικούς διαλόγους,  μέλος για χρόνια της κεντρικής επιτροπής του Π.Σ.Ε., επίτιμος πρόεδρος Παγκοσμίου Συμβουλίου για τη θρησκεία και την ειρήνη, και άλλοι κούφιοι τίτλοι).
Η παρούσα δημοσίευση γράφετε με αφορμή το τελευταίο του άρθρο που δημοσιεύθηκε εδώ. Σε αυτό το άρθρο - το οποίο δεν αντιγράφω για να μην μολύνω το παρόν ιστολόγιο - περιλαμβάνεται όλη η ιδεολογία του Οικουμενισμού. Αφού το διαβάσετε και φρίξετε, πιστεύω, αγαπητοί μου αναγνώστες, ότι θα κατανοήσετε δύο βασικά πράγματα. Πρώτον, ότι ο εν λόγω κύριος, αν και φαίνεται για ορθόδοξος κληρικός, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι καρδινάλιος, πάστορας, ιμάμης ή ραββίνος, αφού "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά" και από Ορθοδοξία, ο δυστυχής γέρων, έχει μαύρα μεσάνυχτα. Δεύτερον, ότι όσοι λέγονται και θέλουν να είναι πραγματικοί Ορθόδοξοι, δεν γίνεται να έχουν κοινωνία με τους αιρετικούς οικουμενιστές, διότι κατά τον Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως "Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑ ΔΙΑΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΟΤΗΤΑ".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου