"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΈΚΤΑΚΤΟ: ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ

Ετοιμάζεται αστυνομική επέμβαση στο κονάκι της Ι.Μ. Εσφιγμένου στις Καρυές. Εμείς δεν ανησυχούμε για τους Εσφιγμενίτες Πατέρες, διότι τους έχει η Παναγία υπό τη Σκέπη της. Ακόμη και να τους διώξουν, δεν θα έχουν διώξει από μέσα τους την Ομολογία. Ακόμη και να τους πάρουν τα ντουβάρια, δεν θα τους έχουν πάρει την Πίστη. Ακόμη και να τους θανατώσουν εν τέλει, δεν θα τους έχουν σβήσει την φλόγα της Ορθοδοξίας. Η σημαία "Ορθοδοξία ή Θάνατος" θα συνεχίσει να κυματίζει, όσο υπάρχουν Ορθόδοξοι να αντιστέκονται στην παναίρεση του οικουμενισμού.
Για τους άλλους ανησυχούμε. Τους ψευτοεσφιγμενίτες, τους Κατσουλιέρηδες, οι οποίοι έπεσαν σε μια μεγάλη παγίδα του διαβόλου και κινδυνεύουν να χάσουν την ψυχή τους. Έγιναν όργανα του αιρετικού Βαρθολομαίου και επιστράτευσαν την αντίθεη πολιτεία για να καρπωθούν τα αργύρια των Ευρωφαρισαίων. Ξέχασαν τον προορισμό του μοναχού και ενεδύθησαν στολή μισθοφόρων, ακονίζοντας τα μαχαίρια τους, στο όνομα του Κυρίου, ως άλλοι παπικοί σταυροφόροι.
Η Παναγία μας να τους ανοίξει τα μάτια. Ο Κύριος να τους φωτίσει να έλθουν με την πλευρά της Ορθοδοξίας και της αληθινής Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου