"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ο Βελεστίνου Δαμασκηνός ξεσκεπάζει τους υπευθύνους!

Όπως γράψαμε και στο άρθρο μας εδώ, είναι υποκρισία να κατηγορούμε έναν απλό παπά ή έναν απλό δεσπότη (τιτουλάριο) όταν οι "κεφαλές" της Εκκλησίας είναι οι υπεύθυνοι για όσα απαράδεκτα βλέπουμαι να συμβαίνουν με συμμετοχές ορθοδόξων κληρικών σε μασονικές τελετές και άλλα σημεία των καιρών.
Διαβάστε δύο επιστολές του Βελεστίνου Δαμασκηνού, που αποκαλύπτουν τους πραγματικούς υπευθύνους και αναλογιστείτε πού οδηγούν οι σημερινοί ποιμένες το ποίμνιό τους.
 
                
Ο Πρόεδρος της Παρατάξεώς μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»κ. Μιχαήλ Ηλιάδης έστειλε στις 6 Απριλίου 2013 επιστολή στον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον κ. Ιερώνυμον, με την οποία του εζήτησε να διευκρινίσει εάν η παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού σε Μασωνική Τελετή του Τάγματος των Ναϊτών εγκρίνεται από την Διοίκηση της Εκκλησίας και εάν όχι, να δώσει εξηγήσεις που θα αναπαύσουν τις Ορθόδοξες συνειδήσεις των πιστών, δεδομένου ότι η Μασωνία είναι ειδωλολατρική θρησκεία με σκοπό την παγκόσμια επικράτησή της και την κατάληψη κάθε εξουσίας.
Μέχρι σήμερα δεν ελάβαμε καμμία απάντηση από τον Μακαριώτατον. Δημοσιεύθηκαν κάποιες διαψεύσεις ως προς το ότι το Τάγμα των Ναϊτών δεν είναι Μασωνικό αλλά τους διέψευσαν οι ίδιοι οι Μασώνοι, οι οποίοι δημοσίευσαν στο Τεκτονικό Δελτίο Ειδήσεών τους την επιστολή του Προέδρου μας Προς τον Αρχιεπίσκοπον με τίτλο: «Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» εναντίον του Ελευθεροτεκτονισμού»!
Με άλλη Ανακοίνωση η Παράταξή μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έθεσε ερώτημα προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Κηφισιάς ως προς το πώς αντιμετωπίζει την περίπτωση κληρικού του που παρεστάθη στη Μασωνική Τελετή του Τάγματος των Ναϊτών και, μάλιστα, φορώντας τα διακριτικά των Μασώνων! Ούτε από εκεί ελάβαμε απάντηση.
Σήμερα δημοσιεύουμε την ίδια την Ομολογία του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου, ότι όχι απλώς συμμετέσχε στην Μασωνική Τελετή αλλά ότι είναι και πνευματικός του Τάγματος (!) και ότι διεδέχθη στην θέση αυτή τον Μητροπολίτη Χαρτούμ μετά την κοίμησή του!
Επίσης αναφέρει στην επιστολή του ότι ενημέρωσε τον Παναγιώτατον Οικουμενικόν Πατριάρχην και τον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Ιερώνυμον!
Η επιστολή του Σεβ. Μητρ. Βελεστίνου εστάλη σε Καθηγούμενο Ι.Μονής και μας γνωστοποιήθηκε από συνεργάτες μας που ζητούν και αγωνίζονται για την Αλήθεια!
Περιμένουμε μετά την δημοσίευση των επιστολών, την ευαισθητοποίηση της Σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας μας.
 
Η δισέλιδη επιστολή του Σεβ. Μητρ. Βελεστίνου προς Καθηγούμενο Ι.Μονής
velestinoy1
velestinoy1a
 
Η δισέλιδη επιστολή του Σεβ. Μητρ. Βελεστίνου προς τον Παναγιώτατον Οικουμενικόν Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίον (ανυπόγραφη, όπως εστάλει στον καθηγούμενο, ως δείγμα της ενυπογράφου επιστολής του, που παρέλαβε ο Πατριάρχης)
velestinoy2
velestinoy2a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου