"Κρείττων γὰρ ἐπαινετὸς πόλεμος εἰρήνης χωριζούσης Θεοῦ· καὶ διὰ τοῦτο τὸν πραῢν μαχητὴν ὁπλίζει τὸ Πνεῦμα, ὡς καλῶς πολεμεῖν δυνάμενον" Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ

 
 
 
Σύμφωνα με το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ":
 


Μέλη του Ελληνορθόδοξου κόμματος του Λιβάνου, πραγματοποίησαν το Σάββατο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Βηρυτού, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη προβολή της τουρκικής προκλητικής ταινίας "ΑΛΩΣΗ 1453" στους κινηματογράφους της πόλης. Το κόμμα, ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού, ώστε να μην δοθεί άδεια για την προβολή της ταινίας, που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Dimitri Rodrigue Khoury "είναι ανιστόρητη και προσβάλλει τον Ορθόδοξο πληθυσμό του Λιβάνου και όχι μόνο".

Το Ελληνορθόδοξο κόμμα του Λιβάνου, ιδρύθηκε πρόσφατα με στόχο να οργανώσει και να συσπειρώσει του Ορθόδοξους Χριστιανούς, που αγγίζει το 7% του συνολικού πληθυσμού. Ο πρόεδρος του κόμματος, είχε δηλώσει για τους στόχους της ίδρυσης του "Στόχος του κόμματός μας, είναι η επιστροφή στην πραγματική μας ταυτότητα, την ελληνική ταυτότητα. Ενίσχυση της παρουσίας μας στην λιβανική πολιτική σκηνή. Σύνδεση της ελληνικής Αντιοχείου νεολαίας μας με τους δικούς τους ανθρώπους και αδελφούς στην Ελλάδα. Πρέπει να μάθουμε την ελληνική γλώσσα στην νεολαία μας. Θα πρέπει να επιμείνουμε για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, για να σωθεί το έθνος μας από την Αραβική και Ισλαμική αφομοίωση".


Όλα αυτά όταν στο ψευτορωμαίικο κράτος με το όνομα "Ελλάδα", στην σουλεϊμανική προπαγάνδα έχουμε να αντιτάξουμε, είτε τους εθνικιστές του Δία - Όντιν, είτε τους παστίτσιους και άλλους ψυχικά πεινασμένους και διαταραγμένους, είτε ντόπιους ψευτοκουλτουριάδηδες που προσβάλουν τα ιερά και τα όσια, όπως τον μάρτυρα Αθανάσιο Διάκο, αλλά ακόμη και το πρόσωπο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
 
Σύμφωνα με το "ΕΛΛΑΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ", μεθαύριο Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στο θέατρο "Χυτήριο" στο Γκάζι, Ιερά Οδός 44, θα ξαναπροβληθεί η βλάσφημη παράσταση "CORPUS CHRISTI", της οποίας την θεματολογία ούτε που σκέφτομαι να αναφέρω.
 
ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΔΙΑΚΟΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΙΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ. ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ. Ο ΔΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΛΑΟΣ ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΣΤΙΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΡΑΗΛ.
 
 
(Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ " ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ" ΕΔΩ)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου